Accomodatie

Een van de grote troeven van onze club is dat we over veel padel terreinen beschikken en dat er ook enkele overdekt zijn! De club beschikt momenteel over 6 dubbelvelden en 1 enkelveld. 2 van deze dubbel velden zijn overdekt en ook het enkelveld is overdekt.

Padel is een sport die in heel veel weersomstandigheden gespeeld kan worden dankzij de kunstgras ondergrond. Enkel bij sneeuw of hevige regenval lukt het niet. Maar dankzij onze overdekte velden kan je bij Padelclub Brugge ook bij heel slecht weer terecht om het beste van jezelf te geven. We zijn ook volop bezig met onze plannen om indoor velden te voorzien. Wellicht binnenkort dus nog meer mogelijkheden en speelzekerheid!

Uiteraard beschikken we ook over voldoende ruime kleedkames en douches. Een gezellige bar en een mooi zonneterras kunnen natuurlijk niet ontbreken! In onze bar kun je trouwens ook terecht voor lekkere maaltijden en gerechten aan heel democratische tarieven.

Ben je dus op zoek naar een leuke plaats om met je vrienden te padellen, dan ben je aan het juiste adres. Of misschien wens je wel met een grote groep te komen? Ook geen probleem! Er kunnen op dit moment tot wel 26 mensen op het zelfde ogenblik spelen.

 

Accomodatie
Accomodatie
Accomodatie
Accomodatie
Accomodatie
Accomodatie
Accomodatie
Accomodatie
Accomodatie
Accomodatie
Accomodatie
Accomodatie
© Copyright Padelclub Brugge 2020 - Powered by