Blijf Actief In Deze Padelloze Weken!

Mock

Je mist het padellen ongeloofelijk maar je wenst geen "couch potato" te worden? Sluit je ook op Strava aan bij onze club en laat je motiveren door de andere leden van PCB!

 

In deze rare tijden is het belangrijk om toch actief bezig te blijven. Uiteraard willen we allen graag asap padellen maar wandelen, lopen en fietsen zijn een waardig alternatief in afwachting van betere tijden.

Een frisse neus halen is voor sommigen al een reden genoeg om even buiten te sporten maar misschien heb jij wel nood aan dat extra zetje? Wat werkt er inspirerender dan mede clubgenoten die ook aan het sporten zijn? Sport daarom "samen" met de andere leden in onze virtuele Stravaclub!

 

Strava, wat is dat?

Strava is een van de bekendste sportactivity-tracker apps die er bestaat. Gebruikers kunnen in de app hun eigen sportprestaties bijhouden of met andere gebruikers vergelijken. Inmiddels is de app uitgegroeid tot een social media kanaal voor mensen die hun liefde voor sport en hun activiteiten met elkaar willen delen.

Een van de leuke features van de app is ook dat je met je vrienden of club een eigen Strava clubje kan maken. Zo kan je heel snel zien dat ook je vrienden, clubleden aan het sporten zijn.

 

Stravaclub PCB

We hebben dan ook binnen deze app een aparte plaats gecreëerd waar we als leden van Padelclub Bugge kunnen "samenkomen" en elkaar met onze sportactiviteiten kunnen stimuleren om actief te blijven.

https://www.strava.com/clubs/padelclubbrugge

Belangrijkste is natuurlijk om

- steeds op je eigen niveau te sporten en je niet gek te laten maken door meer getrainde sporters

- steeds de richtlijnen van de overheid te volgen 

 

Hoeplijk kan het jullie helpen om deze padelloze weken iets makkelijker door te komen en om topfit aan het nieuwe seizoen te kunnen beginnen!

 

Op het einde van elke week verloten we ook een tube ballen van Kuikma tussen alle leden die minsten 1u gesport hebben die week.

Zo hoef je daar alvast niet meer voor te kijken als onze padelvelden weer open gaan :)

© Copyright Padelclub Brugge 2020 - Powered by