Lessen, Lessen, ... En Nog Eens Lessen!

Mock

Ontdek ons uitgebreid aanbod aan lessen! Geschikt voor zij die een eerste maal op een bal slaan tot de meest gevorderde speler!

"Op elk potje past een dekseltje" luidt het spreekwoord. Ook wij houden ons hier aan, en dokterden daarom een uitgebreid gamma aan lessen uit waar werkelijk iedereen zijn goesting in kan vinden. Vorige edities gemist? Geen nood: vanaf januari geven we er opnieuw een lap op! Een overzicht!

 

Niv 1 | Start To Padel

Op zoek naar wat eerste knepen in het vak, aangeleerd door een expert in de materie? Look no further: deze formule voorziet in je noden!

Niv 2 | Improve your Padel

De "Start to Padel" was een aardige binnenkomer, maar je bent op zoek naar nog wat bijstand om je trukenarsenaal uit te breiden? of ligt de instapdrempel van de "Start to Padel" toch net wat te laag voor je, aangezien je wel al een balletje kan slaan? Dan is "Improve your Padel" geknipt voor jou!

Niv X | Prive Lessenreeks

Je staat je vrouwtje/mannetje wel al op een padelterrein maar wenst je spel toch nog wat te perfectioneren, samen met wat vrienden en/of vriendinnen? Misschien is een eigen samengestelde lessenreeks dan wel de ideale oplossing? Tactiek, techniek, ... aan jullie de keus! 

Niv X | Prive les

Als echte "master of padel" heb je natuurlijk geen nood meer aan uitgebreide begeleiding, maar ervaar je toch nog een klein manco in je spel die je met behulp van een expert wil verhelpen? Overweeg dan misschien 1 of enkele privé-lessen!

Jeugdlessen

Ook voor de kinderen bieden we natuurlijk een ideale begeleiding bij de eerste pasjes padel! Mis de start van de nieuwe reeks in september niet! Elke woensdagmiddag sportief plezier gegarandeerd!

Sportkampen

Op zoek naar een leuke en sportieve activiteit voor de kroost tijdens de schoolvakanties? Overweeg dan zeker een van onze omnisport-kampen! Wedden dat ze meteen verkocht zijn aan padel?

© Copyright Padelclub Brugge 2019 - Powered by