Pcb-Huisregels

Mock

Onder het motto “goeie afspraken maken goeie vrienden” geven we even een korte how to van onze manier van werken voor alle bezoekers van onze prachtige club!

Reserveren?

We ontwikkelden een poepsimpel en ultra-gebruiksvriendelijk reservatiesysteem: lid of geen lid, iedereen kan ten allen tijde gebruik maken van het systeem en een reservatie aanmaken! Enige wat je hiervoor nodig hebt is een profiel op onze website. Hoe maak ik er zo eentje? Een stappenplan!

+ klik rechtsbovenaan deze pagina op de knop "inloggen"
+ klik op de daaropvolgende pagina op de knop "registreren"
+ vul de nodige gegevens in en klik daarna op "registreer"
+ check je mailbox, en verifieer je aangemaakte profiel door op de bevestigingslink te klikken
!!! als je niet meteen iets ontvangt in je mailbox, bekijk dan zeker ook even je spam-folder!
+ KLAAR IS KEES! Nu kan je met je aangemaakte profiel een reservatie maken!

In de toekosmt dien je nu gewoon op de knop "inloggen" te klikken, je login & paswoord op te geven, en daarna beland je in het reservatiesysteem!

Opgelet: dit is de enige manier om een reservatie te maken op ons systeem. Fysiek aan de bar - telefonisch - via mail is dit niet mogelijk. Ondervind je problemen bij het aanmaken van een reservatie? Dan zijn we er natuurlijk voor jullie via telefoon of mail!

Betaling?

Bij de afhandeling van de reservatie bieden we 2 mogelijkheden aan: meteen online betalen of ter plaatse betalen vooraleer je gaat spelen. Wens je online te betalen, maar zitten er in je groep enkele leden waardoor de prijs daalt? Geen probleem: voer gewoon hun namen in onder het vakje "spelers" en krijg een correcte prijs om af te rekenen!

Aanmelden?

Alle bezoekers, lid of geen lid, dienen zich voor aanvang van spelen aan te melden aan de bar. Hier overhandigen zij hun lidkaart of paspoort, dit ter verificatie van het al dan niet lid zijn van de club. Na het spelen kunnen de lidkaart of het paspoort natuurlijk terug verkregen worden aan de bar.

© Copyright Padelclub Brugge 2019 - Powered by